Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.



Δημοκρατία δεν σημαίνει οτι η μειοψηφία έχει άδικο.

Σημαίνει πως ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει οτι η πλειοψηφία έχει άδικο ( ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας ), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Οταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.



Ουμπέρτο Εκο

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2-2-2011

Την Τετάρτη 2-2-2011 συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας, με 26 θέματα ημερήσιας διάταξης εκ των οποίων τα 25 αφορούν την Δημοτική ενότητα Στυλίδας και το ένα θέμα γενικότερου ενδιαφέροντος.Οι άλλες δύο δημοτικές ενότητες Εχιναίων και Πελασγίας φαίνεται οτι προς το παρόν δεν έχουν θέματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο !!!  

1 σχόλιο:

  1. Η ΙΣΟΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΤΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή