Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.



Δημοκρατία δεν σημαίνει οτι η μειοψηφία έχει άδικο.

Σημαίνει πως ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει οτι η πλειοψηφία έχει άδικο ( ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας ), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Οταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.



Ουμπέρτο Εκο

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. Αυτο ειναι που θα δουλευε; Ποσο κόστισε; Πόσο θα κοστίσει η εγκατάσταση για να πάνε τα λύματα στην Λαμία αν πάνε... Πόσο θα κόστιζε αν δουλευε να πάνε εκεί; Εχουν γίνει μελέτες η τεφτέρια και εκτιμήσεις; και τέλος
    Ποιος τα έφαγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ) ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 5 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ . 1)ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΛΥΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΣΤΥΛΙΔΑ, ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΒΙΟΚΑ ΛΑΜΙΑΣ (ΡΟΔΙΤΣΑ) ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ (ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΑΝΕ), ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ(ΠΕΡΙΟΧΗ Natura),ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ?
    2)ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 1 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΟΚΑ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΟΚΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ?
    3)ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 1 ΚΑΙ 2 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Η ΣΤΥΛΙΔΑ Η ΔΕΥΑΛ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ?
    4)ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΔΕΥΑΛ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΛΥΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΟΚΑ ΛΑΜΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ?
    5)ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΡΘΡΟ 225 Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΠΩΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή